... Skip to content

Condimente și Săruri

Fără condimentele potrivite, viața, la fel ca mâncarea, ar fi fadă și lipsită de culoare. Dacă ești în căutarea unor condimente și săruri care să nu vină în ambalaje de plastic, ai ajuns în locul potrivit!

Bine ai venit la magazinul Zero Waste, primul magazin din România de unde poți cumpăra produsele de care ai nevoie, fară a face risipă și fără a produce suferință animalelor. Credem într-un stil de viață responsabil, etic și vegan și ne dorim să fim o alternativă la consumerismul care domină lumea de astăzi.

Te invităm să arunci o privire un pic mai jos și să alegi din varietatea noastră de condimente și săruri. Avem pentru tine produse de cea mai bună calitate, de la piper, boabe de muștar, sare nigari sau de Himalaya, la boia, usturoi pudră, chimion, coriandru și până la chimen sau nucșoară. Iar partea cea mai bună este că, indiferent ce condimente preferi pentru mâncarea ta, poți fi sigur că opțiunea ta va fi una orientată spre bunăstarea naturii, deoarece îți vom livra produsele în ambalaje eco-friendly.

Tot ce trebuie să faci este să selectezi cantitatea dorită și să plasezi comanda, iar un curier îți va livra produsele pe bicicletă. Sau dacă vrei să ne faci o vizită, le poți ridica personal din magazinul nostru de pe strada Buzești, nr. 20, din București.

Îți mulțumim că alegi un stil de viață Zero Waste!