... Skip to content

Ceaiuri

Nimic nu se compară cu o după-amiază liniștită, în compania unei cărți interesante și a unui ceai cald și savuros, nu-i așa? Daca ești în căutarea unor ceaiuri de cea mai bună calitate, care să nu vină în ambalaje de plastic, te afli în locul potrivit! Suntem primul magazin zero waste vegan din România și ne dorim să fim pentru tine un spațiu de sprijin pentru practica unei vieți conștiente și responsabile, de unde poți cumpăra exact atât cât ai nevoie!

Te invităm să arunci o privire un pic mai jos și să alegi din varietatea noastră de ceaiuri. Avem pentru tine o gama variată de sortimente, de la ceai verde, la mușețel, fructe de pădure, sunătoare, salvie, mentă și până la hibiscus și lavandă. Iar partea cea mai bună este că, indiferent ce vrei să comanzi, nu vom face risipă și nu vom polua natura, deoarece îți vom livra produsele în ambalaje eco-friendly.

Tot ce trebuie să faci este să selectezi cantitatea dorită și să plasezi comanda, iar un curier îți va livra produsele pe bicicletă. Sau dacă vrei să ne faci o vizită, le poți ridica personal din magazinul nostru de pe strada Buzești, nr. 20, din București, unde putem servi un ceai împreună și putem sta de vorbă.

Îți mulțumim că alegi un stil de viață fară risipă, etic și vegan!