... Skip to content

Leguminoase

În căutare de leguminoase proaspete si sănătoase, care să nu vină în ambalaje de plastic? Ai ajuns în locul potrivit! Suntem primul magazin zero waste din Bucuresti și primul magazin vegan fără risipă din România. Misiunea noastră este să fim pentru tine un spațiu de sprijin pentru practica unei vieți conștiente și responsabile, de unde poți cumpăra exact atât cât ai nevoie!

Te invităm să arunci o privire un pic mai jos și să alegi din varietatea noastră de leguminoase la vrac. Oferta noastră include tot ce e necesar într-o gospodărie vegană, de la năut, la soia, mazare, fasole, până la linte, toate proaspete și hrănitoare. Iar partea cea mai bună este că, indiferent ce vrei să comanzi, nu vom face risipă și nu vom polua natura, deoarece îți vom livra produsele în recipiente eco-friendly.

Tot ce trebuie să faci este să selectezi cantitatea dorită și să plasezi comanda, iar un curier îți va livra produsele pe bicicletă. Sau daca vrei să ne faci o vizită, le poți ridica personal din magazinul nostru de pe strada Buzești, nr. 20, din București.

Îți mulțumim că alegi un stil de viață fară risipă, etic și vegan!