... Skip to content

Fulgi de Cocos

4,50 lei /100gr

2,37 kg in stock

SKU: FRT-09

Fulgii de cocos sunt o sursă hrănitoare și bogată în fibre, vitamine și minerale.

Description

Fulgii de cocos sunt o sursă hrănitoare și bogată în fibre, vitamine și minerale.

Acești fulgi de nucă de cocos prezintă proprietăți antibacteriene și antifungice datorită acidului lauric pe care îl conțin, contribuind la combaterea infecțiilor și întărind sistemul imunitar. De asemenea, aceștia sunt recunoscuți pentru ajutorul oferit în curele de slăbire, reducerea nivelului de colesterol din sânge și lupta împotriva celulitei. Consumul constant de fulgi de cocos poate aduce un aspect strălucitor pielii și poate spori sănătatea părului, contribuind la reducerea riscului de boli cardiovasculare.

Beneficiile acestor fulgi includ, de asemenea, protejarea ficatului și a vezicii biliare, ajutând la recuperarea organismului în situații precum consumul de alcool sau fumat. Ei favorizează, de asemenea, digestia, îmbunătățesc memoria și atenția, având un impact pozitiv asupra sistemului nervos central și periferic.

Fulgii de nucă de cocos sunt versatili în bucătărie și pot fi folosiți în prăjituri, dulciuri și combinați cu cereale pentru a obține un mic dejun delicios și sănătos.