... Skip to content

Croll & Deneke Perie Exfoliantă cu Mâner Lung

56,00 lei /buc

Out of stock

SKU: PRE-13

Peria exfoliantă cu mâner lung Croll & Deneke este realizată din materiale naturale, complet biodegradabile. Se poate folosi atât în timpul dușului, împreună cu un săpun natural, cât și pentru a realiza un masaj pe pielea uscată. Peria ajută la îndepărtarea celulelor moarte, astfel încât organismul să poată elimina toxinele cu ușurință.

Description

Peria exfoliantă cu mâner lung Croll & Deneke este realizată din materiale naturale, complet biodegradabile. Se poate folosi atât în timpul dușului, împreună cu un săpun natural, cât și pentru a realiza un masaj pe pielea uscată. Peria ajută la îndepărtarea celulelor moarte, astfel încât organismul să poată elimina toxinele cu ușurință. De asemenea, peria îmbunătățește circulația sanguină și stimulează drenajul limfatic.

Lemnul este tratat cu uleiuri naturale speciale pentru a obține o protecție îndelungată. Fibra de nucă de cocos este o fibră naturală extrasă din coji de nucă de cocos. Este utilizată în această perie pentru a oferi o exfoliere și o curățare profundă.